Cautare

355 de rezultate pentru "petrecere aniversara" (3.51 secunde)
De exemplu, pozele de la o petrecere nu ar trebuie vazute de clienti, doar de amici, in vreme ce un articol important ar trebui prezentat pentru toti.
Ca urmare a investitiilor pe care le-am realizat in ultimii ani, ele sunt o alternativa ideala de petrecere a timpului liber pentru bucuresteni.
In 2006 am organizat o mega petrecere Firefox in Romania, in 2007 am castigat roBlogFest, in 2008 am castigat SuperBlog si un premiu maricel, care ne-a propulsat mai ales din punct de vedere moral, ca banii au venit greu, ca in Romania.
O tona de palarii de petrecere? Verifica. O cireada de prieteni si de familie gata sa inceapa numaratoarea inversa? Verifica.
Balul bobocilor este un eveniment pe care si eu il asteptam cu emotie din postura de student, iar acum din postura de artist invitat. Abia astept sa facem o petrecere nebuna si va astept cu multe surprize in show-ul meu, va asigur".
Cred ca Petre o sa ajunga sa ia voturile in unanimitate la Movie Night Party, de joi seara, pentru ca el da liber la petrecere".
O tara in care isi dorea sa mearga si in care isi va petrecere vacanta la inceputul anului viitor! "Mos Nicolae m-a surprins anul acesta!
La petrecere s-a aflat si Gheorghe Falca, primarul Aradului si finul lui Traian Basescu. Spre dimineata, Udrea, dar si Falca au mers sa petreaca in continuare la vila de protocol al lui Basescu, potrivit Romania TV.
Oamenii se aduna la portile tuturor celor care poarta numele de Ion, unde se pune un brad impodobit, iar acestia dau o petrecere cu lautari.
Cand drumurile personajelor se intersecteaza, fiecare descopera ca are asteptari diferite de la celalalt, fapt care duce la dezvaluirea unui lant de secrete.Si daca la poveste si pesonajele celebre adaugam regia semnata de maestrul Radu Beligan, putem spune ca piesa va fi o "petrecere" pe cinste pentru sutele de oameni din public care vor veni sa-l vada de la ora 16.00 si, respectiv, de la ora 19.00.
Apoi, seara, de pe la ora 20, incepe o petrecere devenita traditie pentru trupa Ad Hoc, care de Ziua Irlandei abordeaza un repertoriu specific.
Vor fi probleme la cununia religioasa Evenimentul va avea loc la Palatul Snagov, pe data de 25 mai, fiind asteptate peste 500 de persoane, intrucat asta a fost dorinta Loredanei, sa aiba o petrecere ca in povesti, iar lumea sa spuna ca a fost nunta anului 2013.
Interpreta single-ului "Paradise" a avut ocazia sa-l cunoasca acum ceva timp pe Roberto Cavalli in Italia, la o petrecere unde i-a si cantat o piesa in limba italiana, "L’italiana", si nu numai!
xxx Ion si Maria se duc la o petrecere. Dupa o vreme, deja ametiti, se duc in fan si fac dragoste, dupa care Maria zice:
Masa festiva avea menirea de a asigura belsugul apicultorilor si de a apara stupii de furtul manei si se transforma intr-o adevarata petrecere cu cantec si joc.
Dau o petrecere si te invit! Meseria de a trsi, cum zicea Pavese, isi are mereu secretele ei. Iti anexez si un raspuns in vers la intrebarile tale.
Iti dam viza de Hollywood la Red Carpet Party, ca sa poti intra la cea mai hot petrecere cu tematica ce va avea loc joi, 24 Octombrie, incepand cu orele 20:30, la Biavati Events.
Iti dam viza de USA la American Pie Party, ca sa poti intra la cea mai hot petrecere cu tematica ce va avea loc marti, 29 Octombrie, incepand cu orele 20:30, la Biavati Events.
Pentru prima data "House of Parties" se deschide pentru rock cu o petrecere-festival de doua zile - Presa de Rock Bun.
Pentru acestia, gazdele au pregatit un foc de tabara si o intalnire cu contele-vampir Dracula, dar si o petrecere care va tine pana in zori.
google-analytics.com